Der er hvalpe i kassen efter Morgan og Happy 


Den 3/8-22 fødte Happy 9 hvalpe 

Fordelinge er 3 Sorte hanner - 3 sorte tæver og 3 gule tæver

Alle hvalpe trives 

Hvalpene fylde 8 uger d. 28/9-22, hvor de er pararte til at rejse ud i dres nye familier Morgan 

DK08585/2017

Brown Hunt´s Feel Happy

DK00417/2019

Morgan er en flot F1- Labrador. Han har et helt fantastisk temperament. Rolig, blid og ukompliceret i familien. Hårdtgående med et stort drive når han arbejder til markprøve træning og på jagt. 


Han bor i Horsens med Henning og Helle og familiens andre hunde samt et par heste. 


Henning bruger ham flittigt på jagt og markprøver, hvor de gør det rigtig godt. Senest er Morgan udtaget til IWT for hold i Østrig og skal i også konkurerer i England i Juni. Morgan har A/0 på hofter. Han har en anmærkning på sin øjenlysning, fordi Morgan har skadet sit øje i en brombær busk og derfor er blind på det ene øje. Det har ingen genetisk betydning for hvalpene.


Morgan er for nylig DNA testet for alt hvad man DNA tester labrador for, men vi venter endnu på resultatet. Det som han bliver erklæret FRI for, giver hvalpene en "FRI via aner status" Skulle Morgan være bærer af feks. SD2 vil betyde at hvalpen enten bliver fri for genet eller bærer af genet. Man får ALDRIG en hund der udvikler sygdom da minimum en af forældrene er fri af genet. 


Happy er en lækker tæve af brugslinjer/F1 Hun er en stærk og velbygget tæve med masser af energi.


Hun stammer fra linjer der sundhedsmæssigt har vist sig særdeles sunde og stærke. Hun er selv ud af et kuld på 10, der er alle blevet HD og AD fotograferet - 9 har A/0 og en har B/0.   

Happys seneste kuld viste sig også sunde stærke 8 ud af 9 hvalpe er fotograferet og 7 har A/0 en B/0. 


Happy er FRI på alle DNA test og uden anmærkninger på øjenlysning. 


Hun er nem og stabil at træne og vil rigtig gerne samarbejde. Hun arbejder med power og er smart at se på.


I dagligdagen er hun en kælepot, blid og rolig. Hun enes med alle og vil gerne byde op til leg både med andre hunde, katten og med børn. 


Træningen er i godt i gang, Happy er en levende hund, men vi har tillid til hinanden og hun har gjort sit bedste for at kompensere for mine førerfejl, når vi har stillet til markprøver.

Hvalpenes Stamtavle