Daubjerg´s Chivas
(Fastlane Chuck of Buttsend - Daubjerg's Nikita)

 DK00417/2019

                                             Født 15/02-2007 - Død 28/8-2017

Vasegaard Thunderbird Bailey

( Hillus Powell - Lucky Labrador's Piper Citrus)

Født 7/3-2010 - DK06040/2010 - Død 10/5-2021


Beskrivelse

Bailey er blevet pensionist men han er stadig vores voksne børns favorit hund. De er vokset op med at lære ham forskellige trick og han er og har altid været en stor kælepot som lynhurtigt fornemmede, hvis nogen havde brug for trøst eller opmuntning. 


Som ung var Bailey en ballademager. Han var en stor mundfuld for mig, da jeg dengang  var ret uerfaren som hundeføre og i markprøve regi.

Bailey havde et stort talent, men jeg formåede ikke at vise ham, hvordan det talent skulle udnyttes. Men det lærte mig i den grad, at hvis man ikke tager styringen som føre og viser sin hund hviklen retning man skal så skal hunden nok finde sin egen retning.

Efter begynder klasse niveauet stoppede Baileys markprøve karriere og har siden brugt sit liv som families kælepot, og som Oves jagthund på drivjagter.


Som pensionist er Bailey blevet fast inventar i sofaen og i sengen som Oves puttepude. Han holdes i form på sine gåture med flokken, hvor han stadig kan blive som en 3 årig ved stranden, når der er en å eller en sø han kan bade i.

Når de andre trænes er han jævnligt med, hvor han tusser rundt og hygger sig og ind imellem henter han stadig med stor begejstring en dummy.

 

Afsked

Vi måtte tage afsked med Bailey en solrig mandag morgen, hvor han selv sagde at han ikke orkede mere. Over noget tid blev kræfterne brugt op og kroppen blev svagere og svagere. 


Den mandag morgen ville Bailey hverken, spise eller med ud på tur. Livet i de smukke øjne var slukket og vi var ikke i tvivl om at det nu var tid til at tage afsked. 


Bailey`s akse står nu i en urne ved siden af Chivas´ urne aske på Jagtværelset. 


Vi savner ham ubeskrivetligt