Lidt om os


Vi hedder Jeanette og Ove Bundgaard.

Vi har 3 voksne børn, som alle er fløjet fra reden. Nu består husstanden blot af os 2, vores 3 Labradors og huskatten Nala.

Vi er bosat i et almindeligt parcelhus i Fredericia,

hvor vi går under navnet "dem med alle hundenen og katten" fordi Nala altid følger os rundt på lufteture i området.

Vi har vores andet hjem "Dalfred" i Mosevrå ved Vestkysten mellem Vejers og Blåvand, i det smukkeste omgivelser og med skoven i baghaven.


Vores hunde er en stor del af vores liv, på hver sin måde.

Jeanette´s passion er hundetræningen og hun træner  og stiller dem på jagt og markprøver i Dansk Retriever Klub (DRK) og i Retrievernes Jagthunde Klub (RJK).

I jagtsæsonnen er hun også afsted med hundene som apportør på forskellige godsjagter.

Ove´s passion er jagt og i jagtsæsonnen bruger han de gamle hunde på træk og selskabsjagter. I hverdagen går Ove troligt på lufteture med hele flokken og tager jævnligt med ud og hjælper til hvor han kan i træningen af hundene.


Jeanette har DKK's Opdrætteruddannelse

og avler efter DKK's avlsanbefalinger og retningslinier. Historien bag


Bag Kennel Feel Happy, er historien om, hvordan Oves første jagt hund Daubjergs Chivas, endte med at forandre hele vores liv. Siden Chivas flyttede ind i 2007, gik vores fritid  "helt i hundene".

I januar 2019 fik Jeanette sin første tæve, Brown Hunt´s Feel Happy.

Et navn der passer perfekt til hende. Hun får os i den grad til at føle os glade, for hun er en superlækker hund, der inderholder alt det vi værdsætter hos en labrador.


Happy er opdrættet af Pernille Lillevang ved Kennel Brown Hunt.

Hun er ud af sunde og mentalt stærke linjer som vi kender indgående.

Happy´s mor (Brown Hunt´s DuDer) har vi fulgt fra hun blev født og op igennem hendes karriere i markprøvesystemet. Da jeg i 2017 heppede på hende til det Norske unghundemesterskab, hvor hun som 1 1/2 årige blev 3.unghunde mester drømte jeg allerede om, at jeg en dag kunne få en hvalp efter hende. 

Vi har ligeledes fulgt hendes far (Castelman´s Syrian -Indy) fra han kom hjem fra England som hvalp og til nu, hvor han er blevet merittet med Titlen NOJCH (Norsk Jagt Champinon). Vi kender også Mormor Ketchup og Morfar Paddy, Oldemor Pasta og Tipoldemor Silke rigtig godt. Det er alle hunde som er kommet i vores hjem, når vi indimellem har hundsittet for Pernille. Jeg har også haft fornøjelsen af at låne både Paddy og Pasta med på jagt.

Kendetegnende for dem alle er, at deres temperament er fantastisk, præcis som man ønsker det for racen . De har sunde knogler og har superlækker tyk pels. Sidst men ikke mindst, så har de rigtig  gode samarbejds og arbejdsegenskaber.

Med så skøn en tæve i huset, kunne drømmen om at blive opdrætter realiseres.


Da Kennelmærket skulle bestemmes var det helt oplagt, at navnet skulle være efter vores stamtæve. FEEL HAPPY

Målet med vores opdræt er nemlig at lave sunde hunde, som man bliver "glad i låget" over at være sammen med.


VELKOMMEN TIL KENNEL FEEL HAPPY